Data Recovery

Wat is data recovery?

Data recovery is het veilig terughalen van gegevens. Bijvoorbeeld wanneer uw computer defect is. Maar ook wanneer u per ongeluk uw gegevens heeft gewist, dan kunnen wij in een aantal gevallen, uw gegevens voor u terug halen.

Opslaan

Wij kunnen uw gegevens veilig opslaan op bijvoorbeeld een usb stick, cd, dvd of blue ray. Deze hebben wij standaard op voorraad.

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens. Wij hebben respect voor uw privacy.

Harde schijf

In vrijwel iedere computer zit een harde schijf, waarop gegevens worden opgeslagen. Begint de schijf een tikkend geluid te maken, ga dan niet door met werken. De harde schijf is dan namelijk defect aan het raken, met dataverlies tot gevolg.

Trek in dat geval aan de bel, en kom, met uw pc of laptop bij ons langs. Meestal kunnen wij dan nog uw gegevens veilig stellen. Wacht echter niet te lang, anders wordt het lastiger om gegevens nog veilig te stellen.

F.A.Q.

veel gestelde vragen

Dit hangt helemaal af van de grootte van de gevensdrager, en de conditie er van.

Dit hangt af van de schade aan uw gegevensdrager. Natuurlijk proberen wij zoveel als mogelijk terug te halen.

Een veel gestelde vraag. Heeft u belangrijke documenten of foto’s op uw computer te staan, dan kunnen wij deze voor u veilig stellen, zodat u, nadat u een frisse computer heeft, uw bestanden terug worden geplaatst. Hierin denken wij aan uw privacy.

Wij werken uitsluitend met legale software. Maar wij kunnen voor u wel een nieuwe cd key aanvragen.

Wij streven er naar om uw computer direct aan te pakken, zodat u vaak dezelfde dag nog, uw computer terug heeft.