Diensten

Webdesign

Wilt u een website voor uw bedrjif, vereniging, kerk of instelling?

Wij maken voor u de ideale website, op maat. Ook de webhosting hiervan kunnen wij voor u regelen, zodat u er geen omkijken na heeft. Dit alles, inclusief de bijpassende mailadressen.

Tevens kunnen wij het onderhoud van uw website verzorgen.

harde schijf Schoonmaken

Na verloop van tijd wordt een computer langzamer. Het opstarten duurt steeds langer, evenals het afsluiten. Dit kan zelfs lijden tot vastlopers.

Breng uw pc of laptop bij ons langs, en wij maken de computer voor u schoon, van alle overtollige bestanden. Hierdoor wordt de computer een heel stuk sneller, en kunt u er weer lange tijd mee vooruit.

De kosten hiervan zijn € 18,50 (excl. BTW)

updates

Om veilig te werken achter uw computer, moeten er updates worden uitgevoerd. Hierdoor blijft uw computer veilig, en kunt u met een gerust hart online werken.

Kosten hiervoor zijn € 12,50 (excl. BTW)

schone installatie

Wilt u een kompleet fris besturingssysteem op uw computer? Dat kan. Breng uw pc of laptop bij ons langs, en wij regelen dit voor u. Van uw documenten maken wij een backup, en plaatsen deze na de installatie terug.

Heeft u geen legale softwarekey, dan kunt u deze bij ons aanschaffen. 

Kosten hiervoor zijn € 45,- (excl. BTW, excl. software)

Uitbreidingen

Heeft u te weinig geheugen in uw computer, of wilt u overstappen naar een snellere harde schijf? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Reparatie

Is uw pc of laptop defect? In veel gevallen kunnen wij deze wel voor u repareren. Ook voor het vervangen van uw beeldscherm van uw laptop, bent u bij ons aan het juiste adres.

F.A.Q.

veel gestelde vragen

Met Linux kunt u eigenlijk gelijke veel als met Windows, en soms meer. Ideaal voor bijvoorbeeld school, maar ook voor thuis of op kantoor.

Games vragen veel van een computer. Voor de gamers raden wij Windows 10 professional aan.

Een veel gestelde vraag. Heeft u belangrijke documenten of foto’s op uw computer te staan, dan kunnen wij deze voor u veilig stellen, zodat u, nadat u een frisse computer heeft, uw bestanden terug worden geplaatst. Hierin denken wij aan uw privacy.

Wij werken uitsluitend met legale software. Maar wij kunnen voor u wel een nieuwe cd key aanvragen.

Wij streven er naar om uw computer direct aan te pakken, zodat u vaak dezelfde dag nog, uw computer terug heeft.